Meidän joukkue

Jonna Linnanahde

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Aki Linnanahde

Luova johtaja, yrittäjä

Heini Hänninen

Markkinointi- ja projektipäällikkö, osakas

Enna Halonen

Tuottaja, osakas

Jere Siltala

Konseptisuunnittelija

Laura Kiuru

Konseptisuunnittelija, valokuvaaja

Tuure Lahti

Kuvaaja / Leikkaaja (videotuotannot)

Petra Suominen

Graafikko

Riina Lehtola

Leikkaaja (podcast-tuotannot)

Elias Räikkönen

Kuvaaja/leikkaaja (lyhytvideot)

Arvojamme ovat:

Ennakko­luulottomuus

Suhtaudumme avoimin mielin uusiin teknologisiin ratkaisuihin ja tapoihin jaella sisältöä. Ennen kaikki ei todellakaan ollut paremmin. Maailma on täynnä mahdollisuuksia, jotka hyödynnämme ennakkoluulottomasti, yhdistäen pitkän kokemuksen erilaisista tuotannoista, sekä laajan kontaktiverkostomme maan eturivin esiintyjistä aina erilaisiin tuotannon rooleihin.

Rohkeus

Sisältöjen tekeminen on aina rohkeaa. Kukaan ei voi varmuudella sanoa tuleeko podcastista hitti, tai saavuttaako tehty videosisältö tarpeeksi katsojia. Me uskallamme sanoa sen ääneen, emmekä lähde tekemään sisältöjä joihin emme itsekään usko. Tiedämme kuitenkin, että huolellinen suunnittelutyö ja osaavat ihmiset edesauttavat onnistumisen mahdollisuuksia merkittävästi.

Sydämellisyys

Asiakaspalautteissamme esiintyy toistuvasti miten helppoa ja mukavaa kanssamme on tehdä töitä. Se on meille kaiken lähtökohta. Yksi kolmesta tärkeästä arvostamme. Pohdimme pitkään, mihin sanaan se parhaiten kitetytisi. Tekoäly auttoi: sydämellisyys - sisimmästä tuleva myötämielisyys, vilpitön hyväntahtoisuus