Konseptit

Kalleinta on vain tehdä jotain. Onnistumisen mahdollisuus kasvaa, kun pohjatyö on tehty huolellisesti, konsepti herättää tunteita ja laadukkaat tuotannot jaellaan oikein.

Näytöt puhuvat puolestamme

Meillä on vahvat näytöt toimivien, tuloksia tuottavien konseptien kehittämisestä. Tiedämme, miten erilaisia kohderyhmiä puhutellaan ja mistä ne tavoittaa.

Mikä parasta, jo muutamalla tonnilla voi saada toimivan kampanjan, mutta teemme mielellämme myös pitkäkestoista strategisempaa suunnittelua. 

Luova tiimimme Aki, Petra, Jere ja Laura löytävät budjettiisi sopivat ratkaisut rakentaa brändiä, lisätä myyntiä, tai kasvattaa sosiaalisen median kanaviasi.

Lue lisää meidän luovasta tiimistä

Mahdollisuuksien maailma

Internet yleistyi Suomessa 1990-luvun lopulla. Kaikilla piti olla nettisivu. 2010-luvulla tultaessa Facebookista oli tullut arkipäivää. Kaikilla piti olla Facebook-sivu.

Sitten tulivat videot. Instagram. Podcastit. TikTok. Uusia tapoja viestiä ilmaantuu kiihtyvällä tahdilla. Maailma menee yhä monimutkaisemmaksi, mutta samalla uudet viestintäkeinot tarjoavat myös valtavasti mahdollisuuksia. Ja jokaisessa kehitysvaiheessa kysymys on aina se sama: mitä sinne nettiin/someen pitää laittaa? Me tiedämme.

Jos sinä, tai yrityksesi haluatte olla mukana kehityksessä, ei kannata jättää käyttämättä esimerkiksi TikTokin tarjoamia mahdollisuuksia. Meillä on sosiaalisesta mediasta musta vyö. Tunnemme alustat ja algoritmit. Osaamme tehdä kanaviin optimoidut tuotannot. 

 

Varaa aika - jutellaan lisää

Haluatko lisätä myyntiä? Vai kasvattaa tunnettuutta? Rakentaa brändiä? Ketä haluat tavoittaa? Mitkä kanavat?

Asiantuntijamme auttavat. Näin toimimme:

  • Rakennamme sinulle tai yrityksellesi selkeän sosiaalisen median strategian ja sisältösuunnitelman. 
  • Kehitämme ja tuotamme erilaisiin somekanaviin optimoituja sisältöratkaisuja. 
  • Seuraamme tarkasti miten asetetut tavoitteet toteutuvat ja yleisöt löytyvät.
  • Raportoimme säännöllisesti.

 

Ota yhteyttä ›