Aikuisten Liikuntatunti

Suomalaisten liikkumattomuus on huolenaihe, joka koskettaa meitä kaikkia. Se aiheuttaa vuosittain miljardien eurojen kustannukset (UKK-instituutti 2023). Liikkumattomuus vie suomalaisilta jalat alta. Tiedämme, että tähän pitää saada muutos, mutta miten? 

Yhteistyökumppanimme Tagomo, sekä urheilun ja liikunnan arvostusta edistävä Urheilugaala päättivät, että nyt on aika muuttaa huolestuttavan trendin suuntaa. Pallo tuli meille. Syntyi Aikuisten Liikuntatunti -hanke, jonka päämäärä on ohjata suomalaista työelämää uudelle uralle. Kaiken pohjana on idea liikuttaa työajalla ja palauttaa Suomen kansan toimintakyky.

Tunti tuottaa hyvää kaikille. Työntekijöille jää työpäivän jälkeen aikaa muihin askereisiin. Liikunta lisääntyy, kun sen voi tehdä jo työpäivän aikana, eikä väsyneenä illlalla muiden kiireiden keskellä. Työnantajat hyötyvät, kun saavat energisempiä ja motivoituneempia työntekijöitä. Sairauspoissaolot vähenevät. Työteho nousee ja työnantajamielikuva paranee. 

Aikuisten Liikuntatunti -hankkeen konseptoinnista vastaa luova johtajamme Aki Linnanahde. Me Tarinatallissa olemme vahvasti mukana kehittämässä hanketta. Vastaamme myös sosiaalisen median viestinnästä, sekä teemme kaikki tuotannot yhteistyössä kattavan alihankkijaverkostomme kanssa. 

Aikuisten Liikuntatunti on osa  Suomen Olympiakomitean SUOMI – toimintakykyinen maa ja kansa -ohjelmakonseptia.  

Tuotannossa mukana:

Aki Linnanahde

Luova johtaja, yrittäjä

Heini Hänninen

Markkinointi- ja projektipäällikkö, osakas

Tuure Lahti

Kuvaaja / Leikkaaja (videotuotannot)

Video- ja tv-tuotannot

Aikuisten Liikuntatunti

Aikuisten Liikuntatunti

Kymppiluokka

Kymppiluokka

Costa del Sol

Costa del Sol

Cheek Kuka muka?

Cheek Kuka muka?

Tagomo videotuotannot

Tagomo videotuotannot

Sosiaalisen median ratkaisut

Podcastien lyhytvideot

Podcastien lyhytvideot

Sovustusmiitti / Tapahtuma some

Sovustusmiitti / Tapahtuma some

Vahvistus - TikTok

Vahvistus - TikTok