Tuotannot

Audio ja lyhytvideot ovat tehokas keino vaikuttaa ja tavoittaa isojakin yleisöjä. Tuotamme molempia, mutta hallitsemme myös jakelun. 

Podcastit

Tuotamme Suomen suosituimpia podcasteja, sekä kiinnostavia yrityspodcasteja. Tiedämme minkälainen sisältö tavoittaa halutun kohderyhmän ja osaamme paketoida sen sopivalla tavalla. Löydämme budjettiin ja tavoitteisiin sopivat esiintyjät, loihdimme näyttävän graafisen ilmeen ja koukuttavan äänimaailman, toteutamme monikameratuotantona laadukkaan tuotannon, sekä tuotamme tarvittavat markkinointimateriaalit. Halutessasi hoidamme vielä jakelunkin varmistuaksemme, että sisältö varmasti tavoittaa halutun kohderyhmän.

Podcast-studiomme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa.

Ota yhteyttä ›

TV- ja videotuotannot

Jos haluat kilpailuttaa halvimman videoita tuottavan yhtiön, me emme ole oikea yhteistyökumppani sinulle. Emme yksinkertaisesti usko tuotantotapaan, jossa kuvataan vain jotain ilman selkeää suunnitelmaa ja päämäärää. Meidän mielestä se on kaikkein suurinta rahan haaskausta. 

Jotta tuotanto saavuttaa sille asetetut tavoitteet, pitää olla selkeä konsepti ja suunnitelma mitä ollaan tekemässä. Tuotantoratkaisut määräytyvät käytettävien kanavien ja budjetin mukaan. Lyhytvideon tuottaminen TikTokkiin tai Instagram Reelsiin on edullisempaa kuin pitkän dokumentaarisen videon tekeminen. Yleensä kannattaa tehdä sekä pidempää että lyhyempää videota. Hyvän suunnittelun kautta saat samalla rahalla enemmän.

Meillä on kontaktit myös maan eturivin esiintyjiin, jos huomioarvoa halutaan nostaa tunnettujen kasvojen kautta. 

Ota yhteyttä ›

Sosiaalisen median asiantuntemus

2020-luvulla ei kannata tehdä mitään sisältöä ilman sosiaalista mediaa. Menestyneimmät TV-ohjelmatkin ovat riippuvaisia somealustoilla pyörivistä mainosklipeistä ja huomioarvosta eri keskustelufoorumeilla. Niin ovat meidänkin tuotantomme. 

Monesti kaikkein kalleinta on vain tehdä jotain sinne someen. Ehdotamme, että istutaan alas ja käydään läpi yrityksenne tarpeet , sekä mahdollisuudet panostaa sosiaalisen median tekemiseen. Palaverin pohjalta me kerromme, miten yrityksesi voi menestyä sosiaalisessa mediassa. Selkeä strategia on kaiken lähtökohta. Missä kaikissa kanavissa kannattaa olla, mitä sinne kannattaa julkaista ja milloin on sopiva ajankohta julkaisuille? Teemme mielellämme selkeän tuotantosuunnitelman ja kehitämme konsepteja, mutta jos haluat toteuttaa tuotannot itse, autamme sinua pelkästään ison kuvan rakentamisessa. Tärkeää on myös jatkuva datan analysointi. Siinäkin olemme hyviä. Raportoimme säännöllisesti miten tehdyt toimenpiteet toimivat.

Voimme jo nyt kertoa, että kannattaa panostaa TikTokkiin. Se on kustannustehokas ja suuriakin yleisöjä tavoittava alusta. Meiltä voit tilata TikTok-tilin perustamisesta lähtien koko paketin. 

Voit tilata meidät myös tekemään sosiaalisen median tuotantoa livetapahtumaasi. Jos kerran panostat tapahtumaan, miksi et tekisi samalla tapahtuman somea ammattimaisesti? 

Ota yhteyttä ›