Halonen Enna

Enna Halonen

Moi, mä oon Enna, Tarinatallin tuottaja, sekä  yksi osakkaista. Työnkuvaani kuuluu meidän isoimpien podcast-tuotantojen tekeminen. Nauhoitan, editoin, suunnittelen ja koordinoin. Jos vastaani tulee tilanne jota en osaa, otan sen haasteena ja etsin keinot miten asiat saadaan toimimaan. Uudet ja yllättävät tilanteet ovat tämän duunin suola.

Unelmani ammattilaisuudesta jalkapalloilijana päättyi ikävään loukkaantumiseen ja sen jälkeen olen siirtänyt kaiken ammatillisen tarmoni kehittyäkseni media-alalla mahdollisimman taitavaksi. Parastahan tässäkin jutussa on, että aina voi oppia lisää. Olen opiskellut median lisäksi myös kaupallisen tutkinnon ja todennut opintojen täydentävän toisiaan loistavasti.

Luonteeltani olen kunnianhimoinen, tarkka ja iloinen joukkuepelaaja. Inspiroidun uusista urheilulajeista, itsensä haastamisesta, sekä teknisistä nippeleistä. Kaikkia näitä yhdistää ongelmanratkaisutaito, jota pahimmilla syysmyrskyillä toteutan kotona villasukat jalassa mahdollisimman vaikeiden palapelejen äärellä. Välillä viinilasinkin. Golf- ja lumilautailu ovat minulle rakkaita harrastuksia. Uusin innostukseni on jokikanjonointi. Mitä enemmän vauhtia ja menoa, sen paremmin lähtökohtaisesti viihdyn.

Perhe on elämäni tukipilari. 

Mitä tehtäis yhdessä?
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Jonna Linnanahde

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Aki Linnanahde

Luova johtaja, yrittäjä

Heini Hänninen

Markkinointi- ja projektipäällikkö, osakas

Enna Halonen

Tuottaja, osakas

Jere Siltala

Konseptisuunnittelija

Laura Kiuru

Konseptisuunnittelija, valokuvaaja

Tuure Lahti

Kuvaaja / Leikkaaja (videotuotannot)

Petra Suominen

Graafikko

Riina Lehtola

Leikkaaja (podcast-tuotannot)

Elias Räikkönen

Kuvaaja/leikkaaja (lyhytvideot)