Linnanahde Jonna

Jonna Linnanahde

Moikka! Olen Jonna, tämän putiikin toimari ja toinen perustaja. Työpöydältäni löytyy päivittäin niin talouteen, asiakkaisiin kuin henkilöstöön liittyviä tehtäviä. 

Yrittäjän polkua olen kulkenut jo yli kaksi vuosikymmentä ja kokemusta löytyy useilta aloilta. Yrittämisen lomaan on matkan varrelle mahtunut myös joukko itsensä kehittämistä, sekä opintoja johtamisesta, valmentamisesta ja sovittelusta. Motivoidun tarinoista, sekä ihmisistä tarinoiden takana. Pyrin hyödyntämään kokemustani kuuntelijana, kohtaajana ja ihmisten johtajana täydellä sydämellä.

Innostun luovasta ideoinnista, mutta myös järjestelmällisistä prosesseista. Olen parhaimmillani, kun nuo kaikki elementit saadaan paketoitua yhteen tuottavaan kokonaisuuteen. Rakastan kohtaamisia. Yhdessä tekeminen on parasta.

Vapaa-ajalla minusta löytyy vahvasti "espanjalaistyylinen Mama" joka kokoaa yhteen koko suuren perheen ja nauttii yhdessäolosta ja hulinasta suurperheen keskellä.

Upea tiimini kuvaili minua mm sydämelliseksi, positiiviseksi, määrätietoiseksi ja kekseliääksi. Mottoni elämässä onkin, että jos jotain en vielä tiedä niin selvitetään ja otetaan opiksi.

Mitä tehtäis yhdessä?
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Jonna Linnanahde

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Aki Linnanahde

Luova johtaja, yrittäjä

Heini Hänninen

Markkinointi- ja projektipäällikkö, osakas

Enna Halonen

Tuottaja, osakas

Jere Siltala

Konseptisuunnittelija

Laura Kiuru

Konseptisuunnittelija, valokuvaaja

Tuure Lahti

Kuvaaja / Leikkaaja (videotuotannot)

Petra Suominen

Graafikko

Riina Lehtola

Leikkaaja (podcast-tuotannot)

Elias Räikkönen

Kuvaaja/leikkaaja (lyhytvideot)