Lahti Tuure

Tuure Lahti

Terve! Mä oon Tuure Mikkelistä, Tarinatallin kuvaaja ja leikkaja, sekä videotuotantojen suunnittelija. Häärään leikkauspöydän tai kameran takana, mutta saatan myös  etsiä pää kolmantena jalkana kadonnutta laturia.

Teknisen toteutuksen lisäksi vahvuuksiini kuuluu asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen. Mun mielestä on järkevämpää tehdä esituotantovaiheessa vaikka ne kaksi lisäkysymystä, että kaikki ovat samalla sivulla. Siinä säästyy myös asiakkaan rahaa, kun leikkausvaihe menee nopeammin. Ennen kaikkea hyvä kommunikaatio takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen, josta asiakkaamme saavat lisäarvoa. 

Intohimoni on luoda, kasvattaa ja rakentaa uusia toimivia konsepteja. Innostun, kun lopputulos ylittää kaikkien odotukset. Siksi pyrin siihen joka kerta. Mua inspiroivat raudanlujien ammattilaisten otteet ja se tuotos, mihin he niin vaivattoman näköisesti pystyvät. Varmaankin siksi viihdyn hyvin tässä jengissä.

Vapaa-ajallani pelaan golfia, urheilen ja rakastan viettää aikaa hyvien ystävieni ja perheen kanssa. Tavoitteeni on saada Aki tarttumaan vielä toisenkin kerran golfmailaan. Luulen, että on helpompaa moninkertaistaa meidän videotuotantojen budjetti.

Mitä tehtäis yhdessä?
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Jonna Linnanahde

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Aki Linnanahde

Luova johtaja, yrittäjä

Heini Hänninen

Markkinointi- ja projektipäällikkö, osakas

Enna Halonen

Tuottaja, osakas

Jere Siltala

Konseptisuunnittelija

Laura Kiuru

Konseptisuunnittelija, valokuvaaja

Tuure Lahti

Kuvaaja / Leikkaaja (videotuotannot)

Petra Suominen

Graafikko

Riina Lehtola

Leikkaaja (podcast-tuotannot)

Elias Räikkönen

Kuvaaja/leikkaaja (lyhytvideot)