Linnanahde Aki

Aki Linnanahde

Moi! Olen Aki, Tarinatallin luova johtaja ja toinen perustaja. Tarinatallissa mut löytää sieltä missä luodaan, kehitetään, konseptoidaan tai myydään. Ja oon mä usein studion puolellakin, välillä juontamassa, monesti myös ohjaamassa tai tuottamassa. 

Olen syntynyt toimittajaperheeseen ja liikkunut median pelikentällä koko ikäni. Omakin ura on kestänyt jo yli kaksi vuosikymmentä. Sen aikana olen esiintynyt, tuottanut, kirjoittanut ja konseptoinut, mutta mikä parasta, kaikkea tuota saan tehdä edelleen näiden meidän upeiden tyyppien kanssa. JVG:n sanoin: "Kyl tää kannatti, nyt elän mun unelma-ammattii..."

Innostun nopeasti ja sitoudun tehtävääni täysillä. Samaan aikaan duunin tekemisellä pitää olla selkeät raamit ja aikataulut. Yhtä tärkeää on vain olla tekemättä mitään. Inspiroidun hyvistä keskusteluista ja jengistä jolla liekki palaa. Haluan kehittää itseäni ja oppia lisää. Parhaiten se onnistuu kuuntelemalla muita.

Hektisen työminän vastakohtana löydät mut vapaa-ajalla perheen parista, pelaamasta padelia, lenkkeilemästä koiran kanssa tai villasukat jalassa peiton alta katsomassa lätkää telkkarista. 

Yhteystiedot

Mitä tehtäis yhdessä?
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Jonna Linnanahde

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Aki Linnanahde

Luova johtaja, yrittäjä

Heini Hänninen

Markkinointi- ja projektipäällikkö, osakas

Enna Halonen

Tuottaja, osakas

Jere Siltala

Konseptisuunnittelija

Laura Kiuru

Konseptisuunnittelija, valokuvaaja

Tuure Lahti

Kuvaaja / Leikkaaja (videotuotannot)

Petra Suominen

Graafikko

Riina Lehtola

Leikkaaja (podcast-tuotannot)

Elias Räikkönen

Kuvaaja/leikkaaja (lyhytvideot)