Hänninen Heini

Heini Hänninen

Heippa, mä olen Heini, Tarinatallin markkinointi- ja projektipäällikkö, sekä yksi yhtiön osakkaista.

Omalla työpöydälläni pyörii meidän oman somen suunnittelu ja sen johtaminen. Vastaan myös asiakkaillemme tehtävästä sosiaalisen median strategisesta suunnittelusta. Innostun, kun pääsen suunnittelemaan ja kehittämään uusia projekteja yhdessä asiakkaan ja tiimini kanssa. Nautin niin isojen kokonaisuuksien suunnittelusta, kuin pieniempien yksityiskohtien hiomisesta. Vahvuuteni ovat erityisesti strategisen ajattelun ja suunnittelun puolella. 

Olen pian valmistuva kauppatieteiden maisteri, ja pääaineeni on markkinoinnin johtaminen. Analyyttinen ajattelu ja numeronäppäryys tulevat puolestaan taloustieteen kandidaatin tutkinnosta. Ymmärrän markkinoinnin ja viestinnän kaupallisen puolen ja tuloksellisen suunnittelun. Lisäksi olen käynyt vuoden mittaisen media-alan koulutuksen, joten osaamista ja ymmärrystä löytyy myös media-alalta.

Vapaa-aikani koostuu urheilusta ja läheisten kanssa vietetystä ajasta. Erityisesti lähellä sydäntä ovat jalkapallo sekä muut pallopelit. Voidaan hyvin ottaa palaveria myös tenniskentällä. :)

Pidän ihmisistä jotka uskaltavat unelmoida. Unelmat ovat läsnä meidän jokaisen elämässä, mutta aina ei ole helppo rasti lähteä toteuttamaan niitä. Inspiroidun, kun kohtaan henkilön, joka on ottanut omia askeleitaan kohti unelmia. Erityisen hienoa on, mikäli voin olla mukana näiden unelmien toteuttamisessa. 

Ole yhteydessä niin lähdetään toteuttamaan myös sinun unelmiasi ja inspiroidutaan yhdessä!

Mitä tehtäis yhdessä?
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Jonna Linnanahde

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Aki Linnanahde

Luova johtaja, yrittäjä

Heini Hänninen

Markkinointi- ja projektipäällikkö, osakas

Enna Halonen

Tuottaja, osakas

Jere Siltala

Konseptisuunnittelija

Laura Kiuru

Konseptisuunnittelija, valokuvaaja

Tuure Lahti

Kuvaaja / Leikkaaja (videotuotannot)

Petra Suominen

Graafikko

Riina Lehtola

Leikkaaja (podcast-tuotannot)

Elias Räikkönen

Kuvaaja/leikkaaja (lyhytvideot)