Suominen Petra

Petra Suominen

Tervehdys! Olen Petra, Tarinatallin graafisesta suunnittelusta, sekä erilaisista visuaalisista tehtävistä vastaava tyyppi. Työpöytäni on pääasiassa täynnä visuaalista suunnittelua, animaatioita ja muita tehtäviä, joissa tarvitaan ohjelmien kuten Illustratorin, After Effectsin ja muiden vastaavien työkalujen käyttöä. Olen intohimoinen uuden oppimisessa. Osaamiseni perustuu laajaan tietämykseen eri ohjelmista ja niiden monipuolisista käyttömahdollisuuksista.

Olen erikoistunut graafiseen suunnitteluun ammattini ja koulutukseni kautta, mutta olen myös taitava hallitsemaan suurempia kokonaisuuksia, kuten tarinankerrontaa eri alustoilla ja median tuottamista markkinointitarkoituksessa. Luovuus on aina ollut osa elämääni, ja kun opettelen uusia ohjelmia, saan toteuttaa entistä monipuolisempia ja suurempia ideoita, sillä työvälineistö kehittyy jatkuvasti. Välillä saatan myös uppoutua muihin tehtäviin työkalupakkini kanssa. 

Olen intohimoinen keksijä ja tutkija, ja minulle ominaisimmat vahvuudet ilmenevät ehdottomasti kyvyssä hallita monipuolisia tehtäviä, sinnikkyydessä ja luovassa ongelmanratkaisussa. 

Vapaa-ajallani nautin monista erilaisista harrastuksista, ja minulla tuntuu olevan joka kuukausi uusi mielenkiinnon kohde, jota sitten uppoudun tutkimaan täysillä. Joitakin pysyviä teemoja vapaa-ajan puuhista ovat meressä uiminen, piirtäminen, seikkailu kaupunkiympäristössä, elämän fiilistely (varsinkin kynttilöiden parissa), vinyylien keräily, sekä yllättävän pitkään ikkunasta ulos tuijottelu.

Työkaverini kuvailevat minua ratkaisukeskeiseksi, joustavaksi, luovaksi, innostavaksi ja tuumasta toimeen tarttuvaksi.

Joten, rohkeasti naputtele viestiä!

Mitä tehtäis yhdessä?
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Jonna Linnanahde

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Aki Linnanahde

Luova johtaja, yrittäjä

Heini Hänninen

Markkinointi- ja projektipäällikkö, osakas

Enna Halonen

Tuottaja, osakas

Jere Siltala

Konseptisuunnittelija

Laura Kiuru

Konseptisuunnittelija, valokuvaaja

Tuure Lahti

Kuvaaja / Leikkaaja (videotuotannot)

Petra Suominen

Graafikko

Riina Lehtola

Leikkaaja (podcast-tuotannot)

Elias Räikkönen

Kuvaaja/leikkaaja (lyhytvideot)